In ons land is seks niet opnieuw, of waar een man te vinden “voor gezondheid”

In ons land is seks niet opnieuw, of waar een man te vinden “voor gezondheid”

Aan de ene kant hebben we vandaag, in de moderne samenleving, er is een duidelijk algemeen begrip van het feit dat seks normaal is. Over dit en boeken schrijven, en films opstijgen en zingen liedjes. Er is niets vreemds om seks te wensen – zowel voor een man als een vrouw. Regelmatige seks is goed, het is noodzakelijk. Gynaecologen zijn zo zeggen: “TRA *** XIA moet vaak en regelmatig de baby, het is nuttig voor de gezondheid.”.

Dus de brongegevens: Vrouwen willen seks, en dat is prima. En mannen in het algemeen alleen seks en behoefte – dus hebben we nog steeds grootmoeders geleerd!

Maar waarom in werkelijkheid met seks in het land grote problemen? Waar komen de dertig jaar maagden en maagden vandaan? Waarom een ​​groot aantal getrouwde dames de laatste keer dat je seks hebt met mijn eigen man vóór de geboorte van de tweede zoon? Waarom meisjes zich tijdens het mundial op de aangekomen buitenlandse fans gooiden?

Hoe het toevallig in Rusland vindt, een man voor eenvoudige gezonde seks is een miljoen dollar een taak? Soms lijkt het erop dat de meisjes uiteindelijk zijn gestopt met het afschaffen van hulpeloze Lins van zichzelf, mannen verzwakte libido. Viel en niet opstaan.

Misschien is het van zelfvoldoening? Eén ding is om te slapen met een maagd die geen lid in zijn leven zag en niet kan worden vergeleken. Voor haar zullen deze goddelijke en een halve minuut van fricties de eeuwigheid lijken. Anders – Ga in bed liggen met een meisje dat vrijelijk praat over seks en seksspeeltjes. Ik veronderstel dat het wordt vergeleken met de vorige! Dit is een onaangename gedachte. Eieren worden ingedrukt.

Plots bleef het dat seks nauwelijks vrouwen nodig hadden dan mannen. Echt boeken logen allemaal mijn leven? En we geloofden ze zo!

In damesforums, constante discussie: wat te doen als de echtgenoot seks weigert en in plaats daarvan ‘s avonds in games doorbrengt voor games of in faceBurster-stoten? En hij heeft geen seks nodig, omdat iemand verkeerd is op internet en hij zal ze nu uitleggen, en valt dan in slaap en krassen? Mannen stopten met een sexy bestuurderstuurprogramma. Deze trotse titel is doorgegeven aan vrouwen. Maar wat ermee te doen, vrouwen weten het niet.

Op forums-bruiloft: waar te zoeken naar seks? Frequent antwoord: “in Turkije en Egypte”. Uitleg, waarom daar: “. Onze mannen zijn ook "op complexe sikkels"”.

– Hij schakelt eerst het hele brein uit, voordat hij aan het bed plakt.

In de Noorse tv-serie “Shame” (Scam) studeren tieners drie seizoenen hun eigen seksualiteit en leren om relaties op te bouwen. Wat is kenmerkend – zonder jaming van vrienden. Zonder een gecompliceerde “. Werd dronken voor het verlies van de puls op het feest en denk dat je je hebt verkracht? Niemand zei in het frame dat het nodig was om te denken dat “eens een dronken niet de minnares is” en dit alles is dat we soms uit de mond vliegen, zelfs bij opgeleide mensen. Nee, in de serie-vriendin die ze het meisje ondersteunen, gaan met haar mee naar artsen, troost, terwijl de andere partijpartij eindelijk haar boodschap niet geruststellen die de hele nacht in de buurt was en misschien moet zweren dat niemand seksuele actie met zich meebrengt haar zonder haar verlangen. Of een jongen in dezelfde serie bleek dat hij van een andere jongen houdt. Nogmaals, iedereen knikte net, ze zeiden dat liefde mooi is en bezig met hun bedrijf. Waarom we niet weten hoe?

Waarom hebben we ‘complex’ nodig? Slimmer? Dus het werkt deze techniek niet.

En in Rusland verschenen de oude vrouwen plotseling. Ze hebben vaak geen dertig jaar. Ze kunnen zelfs studenten of senior schoolkinderen zijn. Maar ze bewaken de oude moraliteit en mopperen, zoals grootmoeders in pre-revolutionaire tijden:

– slet https://firdeus.de/hadzi-hafiz-abdulah-efendija-budimlija/! Huid! Raak de minirok! Geschilderd als een slava! Sliep met een man naar het huwelijk! Trevia haar!

Nou, het lijkt, goed, jij beter, wat is rondhorsen en slava. Vooruit, gebruik de situatie! Je bent bang voor het verlies van de puls, dat iemand je neukt, arm. Dus je biedt grappige seks zonder toewijding. Dat is weer fout? Waar deze Starikovsky schreeuwt, als ze schreeuwen in slechts 18-30 jaar?

Geen antwoord. Trouwens, behalve dat in onze nationale cultuur oneindig alle eenvoudigste gecompliceerd is.

Het enige dat mannen oude vrouwen hun geschreeuw bereiken – afschuw. In discussies schrijven meisjes:

– Welke plaats neemt het geslacht in je leven?
– Dromen, verdomd, licht. In het algemeen wil ik, maar zoals ik probeer in te dienen als kandidaat aan de partners van de omliggende mannen, wil ik niet. En de identiteit spuit vaker dan het lichaam. Omdat de droom zo droom is en overblijft. Dat ze allemaal zo vervelend zijn zoals mensen? En wie is niet erg smerig, dat of ellendig, of verwarren met het goddelijke. Dat inspireert ook zelfs geen wegwerpseks.

En na 30-35 jaar, een andere reden voor de afwezigheid van seks – vermoeidheid. Het zou oneerlijk zijn om te zeggen dat in Rusland vandaag mannen alleen van seks rennen omdat vrouwen ze begonnen te schrikken met hun eigen onafhankelijkheid. Vaak missen mensen zich alleen voor deze prachtige televisiekracht en -tijd. Volledig volhardende paren, waar mensen theoretisch nietvers zijn om seks te hebben. Maar ze worden moe zo drie minuten in de zendingspositie eenmaal per maand niet gaat.

– geen wens. Het kind werd gelegd, de gevallen werden geconverteerd – klap, drie uur in de ochtend, na drie uur. Mijn man heeft hetzelfde, alleen hij is van het werk komen zonder een kind te leggen, viel in slaap, in drie nachten werd ik hem wakker, hij ging naar het toilet en viel weer in slaap. En op de een of andere manier niet voor seks. Het lijkt noodzakelijk, en het lijkt niet noodzakelijk. In het weekend is ongeveer hetzelfde, t.Naar. Ik huur elke dag een bepaalde hoeveelheid werk en de echtgenoot rijdt op elk moment van de dag en de nacht, vaak naar andere steden.

Dit is hoe familie mensen zonder seks zijn. Maar maak dagelijkse prestaties in de naam van kinderen. Bekend op zaterdagen werd gedood – Tskled het kind voor extra klassen in het Engels en de wiskunde. En haar man werd gedood om op deze klassen te verdienen. En het kind werd gedood op zijn vrije dag in plaats van rust. Allemaal gelopen kwaad en jammer – welke seks is er seks met zo’n leven?

Dat we allemaal seks nodig hebben, is seksueel, het is gemakkelijker om te ontspannen en om seks gemakkelijker te behandelen, en voor jezelf – met meer liefde. Minder “uitdagende” en huishoudelijke prestaties. Meer vrije tijd en rust.

En schande mannelijke oude vrouwen! Onszelf kunnen niet en anderen geven niet. Fu zo.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2022 Coaching Execution

Log in with your credentials

Forgot your details?